Ξενάγηση Insider Apps

Το γυμναστήριο Universal Studios, στα Γιαννιτσά, έχει δημιουργήσει state-of-the-art, παγκοσμίου επιπέδου ειδικές υπηρεσίες για το fitness, τις πολεμικές τέχνες, το αδυνάτισμα, την ομορφιά και την ευεξία καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχονται σε ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι ειδικές υπηρεσίες ονομάζονται Insider Apps™ και είναι κατανεμημένες σε Apps Εκγύμνασης™ / Training Apps™ (υπηρεσίες γυμναστικής), Apps Πολεμικών Τεχνών™ / Martial Arts Apps™ (μαθήματα πολεμικών τεχνών), Apps Αδυνατίσματος™ / Weight Loss Apps™ (υπηρεσίες αδυνατίσματος), Apps Ομορφιάς™ / Beauty Apps™ (υπηρεσίες για ομορφιά και νύχια), Apps Ευεξίας™ / Wellness Apps™ (υπηρεσίες ευεξίας) και Apps Φιλοξενίας™ / Hospitality Apps™ (υπηρεσίες φιλοξενίας).

Τα Insider Apps™ έχουν ολιστική προσέγγιση. Ενισχύουν τους θεσμούς της φιλίας και την αίσθηση της ομαδικότητας, προάγουν την δημιουργική ανταγωνιστικότητα, εξασφαλίζουν οικονομία και σου δίνουν ελευθερία.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τα Insider Apps™: