Θεραπείες Ματιών

App Ομορφιάς

Η έκφραση του προσώπου σου καθορίζεται από την έκφραση των ματιών σου. Μάτια υγιή αντανακλούν σε σένα και τους γύρω σου νεανικότητα, αισιοδοξία και ενέργεια. Αντίθετα, μάτια με ρυτίδες, μαύρους κύκλους και πρηξίματα δείχνουν ένα άτομο κουρασμένο, γερασμένο, και με κακή υγεία και ψυχική διάθεση.

Η επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, όπου απουσιάζουν οι σμηγματογόνοι και ιδρωτοποιοί αδένες, είναι περίπου τρεις φορές πιο λεπτή από το υπόλοιπο πρόσωπο. Λόγω των πολύ λεπτών αιμοφόρων αγγείων, η οξυγόνωση και τροφοδοσία των ιστών της περιοχής αυτής είναι πολύ περιορισμένη. Ως εκ τούτου, η ανανέωση των κυττάρων είναι πολύ αργή και το δέρμα είναι σχεδόν πάντα ξηρό. Σε συνδυασμό με τις συνεχείς κινήσεις των μυών του δέρματος της περιοχής, πολύ γρήγορα κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες. Γι’ αυτό, η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η ζώνη του προσώπου η οποία απαιτεί την περισσότερη προσοχή και φροντίδα.

Οι θεραπείες ματιών έχουν στόχο την σύσφιξη και αναζωογόνηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, την λείανση των ρυτίδων γύρω από το περίγραμμα των ματιών, την αποσυμφόρηση και μείωση των οιδημάτων και μαύρων κύκλων και την ανόρθωση των μυών (lifting). Οι αισθητικοί του Beauty Salon του Universal Studios, στα Γιαννιτσά, έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς καθώς και την εκπαίδευση για να σου προσφέρουν με επιτυχία μια σειρά από θεραπείες ματιών.

Εξαφάνισε τα σημάδια του χρόνου από τα μάτια σου. Κλείσε ένα ραντεβού με το Beauty Salon του Universal Studios και άσε τους ειδικούς μας να σου χαρίσουν ένα νεανικό, όμορφο, γεμάτο ζωντάνια πρόσωπο με μια από τις θεραπείες ματιών που προσφέρουμε.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: