Σολάριουμ

App Ευεξίας

Το Solarium, με την ελεγχόμενη υπεριώδη ακτινοβολία που διαθέτει, σου δίνει την δυνατότητα να αποκτήσεις και να διατηρήσεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς αντιαισθητικές γραμμές και σημάδια και χωρίς τον κίνδυνο να “καείς.” To Solarium είναι ένας βολικός και οικονομικός τρόπος να μαυρίσεις, αφού μπορείς να το χρησιμοποιείς όποτε το θελήσεις, όλο τον χρόνο, κοντά στο σπίτι σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις έξοδα για ταξίδια και ξενοδοχεία. Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις το Solarium για να αποκτήσεις χρώμα πριν βγεις στις παραλίες, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές για να συντηρήσεις το μαύρισμά σου, και όλο τον υπόλοιπο χρόνο για να έχεις ένα φυσικό, βαθύ μαύρισμα που τραβά την προσοχή και τον θαυμασμό.

Πέρα από την βελτίωση της εμφάνισής σου με το μαύρισμα, το Σολάριουμ βοηθά το σώμα σου στο να παράγει την πολύτιμη βιταμίνη D (που βοηθά στην ανάπτυξη των οστών και στην αποφυγή της οστεοπόρωσης) και έχει αντισηπτικές ιδιότητες σε θεραπείες κατά της ακμής. Επίσης, βοηθά στην καταπολέμηση της μυκητίασης και των λεκέδων στο δέρμα.

Το Beauty Salon του Universal Studios στα Γιαννιτσά διαθέτει το όρθιο Turbo Solarium, όπου μπορείς με ασφάλεια και υγιεινά (κανένα μέρος του μηχανήματος δεν έρχεται σε επαφή με το σώμα σου) να αποκτήσεις το μαύρισμα που επιθυμείς. Αρκούν μόνο 8 λεπτά για κάθε συνεδρία.

Επικοινώνησε σήμερα με το Beauty Salon του Universal Studios στα Γιαννιτσά για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού για το Σολάριουμ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: