Σύσφιξη Προσώπου

App Ομορφιάς

Με την πάροδο του χρόνου, γυναίκες και άνδρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου τους με αποτέλεσμα να φαίνονται γεροντότεροι και κουρασμένοι. Η χαλάρωση του δέρματος οφείλεται στο συνδυασμό της αλλοίωσης των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και της ατονίας των μυών του προσώπου.

Ακόμα και σε άτομα μεγάλης ηλικίας, μια σφιχτή, λεία, ελαστική και χωρίς σημάδια επιδερμίδα προσώπου αποπνέει υγεία, ενέργεια, νεανικότητα και ομορφιά. Στο Beauty Salon του gym Universal Studios, στα Γιαννιτσά, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας εφαρμόζει ειδικές θεραπείες για την σύσφιξη προσώπου και την ελάττωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων με μεγάλη επιτυχία. Οι θεραπείες αυτές περιλαμβάνουν την χρήση προϊόντων με έντονη δράση (κολλαγόνο, ελαστίνη, προϊόντα lifting) και συνεδρίες lazer. Οι αισθητικοί μας μπορούν επίσης να σου προτείνουν τα κατάλληλα για σένα προϊόντα που αφορούν την σύσφιξη προσώπου, για χρήση στο σπίτι.

Εμπιστέψου μας και απόκτησε ένα σφριγηλό, όμορφο, λαμπερό και υγιές δέρμα. Κλείσε τώρα ένα ραντεβού για να μας επισκεφτείς και να ενημερωθείς σχετικά με τις υπηρεσίες σύσφιξης προσώπου που προσφέρουμε στο Beauty Salon του Universal Studios, στα Γιαννιτσά.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: