Σάουνα

App Ευεξίας

Για την απόλυτη απόλαυση της γυμναστικής σου, το γυμναστήριο Universal Studios, στα Γιαννιτσά, διαθέτει δύο σάουνες, μία για τους άνδρες και μία για τις γυναίκες. Εκεί, οι αθλούμενοί μας μπορούν να απολαύσουν ένα θερμόλουτρο (σάουνα) καθώς εκθέτονται σε θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει έως τους 120o Κελσίου.

Τα οφέλη της sauna είναι πολλαπλά και γνωστά από τους αρχαίους χρόνους. Με την ζέστη της σάουνας, τα αιμοφόρα αγγεία στο δέρμα σου διαστέλλονται και αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτει η αρτηριακή πίεση του σώματος, προκαλώντας την καρδιά σου να χτυπά πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Αυτό ισοδυναμεί με μια ήπια καρδιαγγειακή άσκηση (παρόμοια με το περπάτημα) ενώ απλά κάθεσαι. Οι μυς, και ειδικότερα εκείνοι που γυμνάστηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αρχίζουν να χαλαρώνουν όταν η ροή του αίματος αυξηθεί και η διανομή του οξυγόνου λάβει χώρα, περιορίζοντας σημαντικά την πιθανότητα να έχεις κράμπες. Επίσης, με την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος και την εφίδρωση που προκαλεί η σάουνα, επιτυγχάνεται η αποτοξίνωση του σώματος, αυξάνεται η ικανότητά του να σκοτώνει βακτήρια, μύκητες, παράσιτα και ιούς. Το δέρμα καθαρίζει από νεκρά κύτταρα και σμήγμα και ανανεώνεται. Τέλος, η σάουνα αυξάνει τον μεταβολισμό του σώματος με αποτέλεσμα να καίει περισσότερες θερμίδες συντελώντας στην απώλεια βάρους.

Κάνε δώρο στον εαυτό σου την ευχάριστη εμπειρία της sauna μετά από μια προπόνηση. Επισκέψου σήμερα το Universal Studios στα Γιαννιτσά.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: