Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Η Προπονητική Καθοδήγηση στο γυμναστήριο Universal Studios, στα Γιαννιτσά, είναι συνεχής και ξεκινά από την πρώτη στιγμή που θα ενταχθείς σε κάποιο από τα συνδρομητικά προγράμματά μας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα συντάξει το προσωπικό σου δελτίο υγείας, σύμφωνα με τις απαντήσεις σου σε κάποιες βασικές ερωτήσεις, και βάσει αυτού και των στόχων σου θα συντάξει το προπονητικό σου πρόγραμμα. Οι γυμναστές μας παρακολουθούν την πρόοδό σου και την απόδοση του προπονητικού σου προγράμματος και αν παρίσταται ανάγκη το προσαρμόζουν κατάλληλα για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι γυμναστές μας είναι πάντα παρόντες στους χώρους προπόνησης του Universal Studios για να λύσουν απορίες, να υποδείξουν τη σωστή χρήση των μηχανημάτων και ελευθέρων βαρών και γενικά να σου παρέχουν την όποια Προπονητική Καθοδήγηση χρειάζεσαι.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: