Παγκράτιο Kids

App Πολεμικών Τεχνών

Στο Martial Arts Academy του gym Universal Studios στα Γιαννιτσά, σε ειδικά τμήματα, διδάσκουμε Παγκράτιο και σε μικρά παιδιά ηλικίας από 5 έως 11 ετών. Τα μαθήματα Παγκρατίου της Ακαδημίας μας είναι μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα για το παιδί σου και είναι δομημένα στο να ανταποκρίνονται στην ηλικία και στο επίπεδο ικανοτήτων του κάθε παιδιού. Με απόλυτη ασφάλεια, ο έμπειρος δάσκαλός μας διδάσκει στα παιδιά τις βασικές κινήσεις και λαβές του Παγκρατίου καθώς και τις αποκρούσεις και τα χτυπήματα με πόδια, χέρια, γόνατα και αγκώνες. Τα παιδιά αποκτούν καλή φυσική κατάσταση και διδάσκονται τις αρχές της γενναιότητας και του φρονήματος καθώς και τις αρετές της πειθαρχίας, του σεβασμού, της αυτοεκτίμησης και της άμιλλας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιδικά τμήματα του Παγκρατίου, επικοινώνησε σήμερα με το Martial Arts Academy του γυμναστηρίου Universal Studios στα Γιαννιτσά.

Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα των Πολεμικών Τεχνών του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: