Ομαδικά Προγράμματα

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Απέφυγε την ρουτίνα και διασκέδασε ενώ κάνεις γυμναστική παρακολουθώντας ένα ή περισσότερα από τα ομαδικά προγράμματα που προσφέρει καθημερινά το γυμναστήριο Universal Studios στα Γιαννιτσά. Τα ομαδικά προγράμματά μας διδάσκονται σε μια κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα 90 τ.μ. από ειδικά εκπαιδευμένους γυμναστές.

Τα ομαδικά προγράμματά του gym Universal Studios στοχεύουν στην άσκηση του κάρδιο-αναπνευστικού συστήματος, την ενδυνάμωση των μυών και οστών, την βελτίωση της ευλυγισίας και στάσης του σώματος, την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού και το κάψιμο λίπους καθώς και στην αποβολή του άγχους. Πρόκειται για τμήματα αεροβικής γυμναστικής, χορευτικά, zumba, μυϊκής ενδυνάμωσης, step, yoga & pilates, γυμναστικής εναλλασσόμενης έντασης, και κυκλικής γυμναστικής. Απευθύνονται σε όσους αθλούμενους θέλουν να νιώσουν μέλη μιας ομάδας όπου η γυμναστική συνδυάζεται με έντονη μουσική και κάνει την προπόνηση μια εμπειρία διασκέδασης.

Παρακάτω παραθέτουμε περιληπτικές περιγραφές για τα Ομαδικά Προγράμματα του Universal Studios. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνονται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των Ομαδικών Προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε Ομαδικού Προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο Ομαδικό Πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση. Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο Universal Studios.

Όλα τα Ομαδικά Προγράμματα

Δες το ισχύον πρόγραμμα Group Fitness εδώ

Best of you στο Gym
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

Best Of U

Μυϊκή Eνδυνάμωση Kοιλιακών & Ποδιών

Cross Fit στο Γυμναστήριο
50' , 501-750 Θερμ. , Διάρκεια , Έντ. 4 , Ένταση , Θερμίδες

Cross Fit

Μυϊκή Ενδυνάμωση, Βελτίωση Αντοχής, Αδυνάτισμα

Tabata στο Gym
50' , 501-750 Θερμ. , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

Tabata

Έντονο Eναλλασσόμενο Πρόγραμμα, Αερόβια Προπόνηση

U-Dance στο Γυμναστήριο
50' , 501-750 Θερμ. , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

U-Dance

Αερόβια Προπόνηση με Κινήσεις Χορού & Zumba

U-Fight στα Γιαννιτσά
50' , 501-750 Θερμ. , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

U-Fight

Συνδυασμός Αερόβιας Προπόνησης & Πολεμικών Τεχνών

U-Spirit στο Gym
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 2 , Ένταση , Θερμίδες

U-Spirit

Εναλλακτική Γυμναστική

U-Steel στο Γυμναστήριο
251-500 Θερμ. , 50' , Διάρκεια , Έντ. 3 , Ένταση , Θερμίδες

U-Steel

Μυϊκή Ενδυνάμωση

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: