Μασάζ

App Ομορφιάς & Ευεξίας

Οι ωφέλειες του μασάζ είναι πολλαπλές τόσο σε υγιή άτομα όσο και σε άτομα που υποφέρουν από διάφορες παθήσεις. Μεταξύ άλλων, το μασάζ μειώνει το άγχος και την κατάθλιψη, ανακουφίζει τους πόνους της μέσης και βελτιώνει την ευκαμψία της, ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα και έτσι ενισχύει την άμυνα του οργανισμού σε αρρώστιες, βοηθά αθλητές κάθε επιπέδου να προετοιμαστούν για (ή να αναλάβουν μετά από) εντατικές προπονήσεις, χαλαρώνει και μαλακώνει κουρασμένους ή τραυματισμένους μυς, μειώνει μυϊκούς σπασμούς και κράμπες, βελτιώνει το δέρμα (το μεγαλύτερο όργανο του σώματος), αυξάνει την ευκαμψία των αρθρώσεων, γυμνάζει και διατείνει ατροφικούς, αδύνατους ή σφιγμένους μυς, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και θρεπτικών συστατικών στους ιστούς και στα ζωτικά όργανα, απελευθερώνει ενδορφίνες (αμινοξέα) που λειτουργούν ως φυσικό παυσίπονο του σώματος, ανακουφίζει ημικρανίες και βοηθά στην αποφυγή της εξάρτησης από φάρμακα.

Στο Beauty Salon του Universal Studios, στα Γιαννιτσά, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μασάζ για διάφορους σκοπούς όπως:

  • Αρωματοθεραπεία
  • Ενεργειακό
  • Μασάζ με Μέλι
  • Μυοχαλαρωτικό
  • Hot Stones Μασάζ

Κάνε δώρο στον εαυτό σου – ή σε κάποιο δικό σου πρόσωπο – την χαλάρωση και ευεξία που προσφέρει ένα μασάζ. Επικοινώνησε σήμερα με το Beauty Salon στο Universal Studios, στα Γιαννιτσά, για να κλείσεις το ένα ραντεβού για ένα από τα μασάζ που προσφέρουμε. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία θα σε ενθουσιάσει.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: