Καθαρισμοί Προσώπου

App Ομορφιάς

Η καθημερινή έκθεση του προσώπου σου στους διάφορους ρίπους και τοξίνες που αιωρούνται στο περιβάλλον σου (σκόνη, καυσαέρια, καπνός από τσιγάρα, κλπ.) αλλά και στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου καθώς και το μακιγιάζ σου κουράζουν και καταπονούν το δέρμα σου. Οι τακτικοί καθαρισμοί προσώπου είναι απόλυτα αναγκαίοι και είναι η πιο σημαντική περιποίηση για να διατηρείς ένα υγειές και νεανικό δέρμα. Είτε πρόκειται για ακμή ή σημάδια είτε απλά για λάμψη δέρματος, ο καθαρισμός θα ανανεώσει τα κύτταρα του δέρματός σου. Το δέρμα σου μετά τον καθαρισμό θα αναπνέει αλλά και θα απορροφά τις ενυδατικές κρέμες καλύτερα. Στην ακμή η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη. Με φυτικά peeling έχουμε την δυνατότητα να καυτηριάσουμε φλεγμονές αλλά και να εξαφανίσουμε τα σημάδια και τις ανεπιθύμητες ουλές.

Οι καθαρισμοί προσώπου διαφέρουν ανάλογα με τον με τον τύπο και τις ανάγκες κάθε δέρματος. Στο Beauty Salon του Universal Studios, στα Γιαννιτσά, οι καθαρισμοί προσώπου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μας. Το έμπειρο προσωπικό μας, κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα πιο γνωστά επαγγελματικά προϊόντα για τους καθαρισμούς προσώπου κάθε τύπου δέρματος. Για μικτά και λιπαρά δέρματα, η μέθοδος που εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία – και πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα – είναι ο καθαρισμός με ατμό για την εξαγωγή του σμήγματος και των μαύρων στιγμάτων. Για τα πιο ξηρά δέρματα, χρησιμοποιούμε τον καθαρισμό με υπέρηχο. Το αποτέλεσμα και για τις δύο μεθόδους είναι ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα. Οι ειδικοί μας θα σε συμβουλεύσουν επίσης για τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο να καθαρίζεις το πρόσωπό σου στο σπίτι σου και ποια προϊόντα να χρησιμοποιείς, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου.

Επικοινώνησε σήμερα με το Beauty Salon του gym Universal Studios, στα Γιαννιτσά, για να κλείσεις ένα ραντεβού για έναν καθαρισμό προσώπου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: