Ενυδάτωση Προσώπου

App Ομορφιάς

Το δέρμα, προκειμένου να διατηρεί την ελαστικότητά του και να εκτελεί αποτελεσματικά τις διάφορες λειτουργίες του, χρειάζεται να είναι πάντα ενυδατωμένο. Η αφυδάτωση του δέρματος έχει αρνητικό αντίκτυπο στη δομή και στις λειτουργίες του. Τα αίτια της αφυδάτωσης είναι ποικίλα και μπορεί να συνδέονται με εξωγενείς παράγοντες που επιδεινώνουν ή καταστρέφουν το υδρολιπιδικό φιλμ (το οποίο καλύπτει την επιδερμίδα), με ενδογενείς παράγοντες όπως το φύλο ή η ηλικία, αλλά και με παθολογικούς παράγοντες.

Εάν το δέρμα σου δεν είναι σωστά ενυδατωμένο, θα είναι επιρρεπές σε κακώσεις, θα κάνει πιο εύκολα ρυτίδες και κοκκινίλες και θα εμφανίσει σπασμένα αγγεία. Ένα αφυδατωμένο δέρμα είναι θαμπό, τραχύ, και χωρίς ελαστικότητα. Γι’ αυτό, το να κρατάς το δέρμα σου ενυδατωμένο είναι το πιο σημαντικό μέρος της φροντίδας του μετά από το να το διατηρείς καθαρό, ακόμα και αν έχεις λιπαρό δέρμα. Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι ανθεκτικό, λαμπερό και όμορφο στην όψη, και μαλακό και λείο στην αφή. Ένα ενυδατωμένο δέρμα έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και σφριγηλότητα και ευαισθητοποιείται λιγότερο από βλαπτικούς παράγοντες του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Ένας βασικός τρόπος ενυδάτωσης του δέρματός μας είναι να πίνουμε πολύ νερό. Επειδή όμως αυτό δεν αρκεί, θα πρέπει να βοηθάμε επιπλέον το δέρμα μας με ειδικές θεραπείες για ενυδάτωση προσώπου ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες του σε υαλουρονικό οξύ. Το Beauty Salon του gym Universal Studios, στα Γιαννιτσά, είναι πλήρως εξοπλισμένο με ειδικά κορυφαία προϊόντα και μηχανήματα που αφορούν θεραπείες για ενυδάτωση προσώπου. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σου προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για ενυδάτωση προσώπου που ταιριάζει στον δικό σου τύπο δέρματος (λιπαρό, μικτό ή ξηρό). Οι αισθητικοί μας θα σε συμβουλεύσουν επίσης για τον καλύτερο τρόπο και ποια προϊόντα να χρησιμοποιείς όταν ενυδατώνεις το πρόσωπό σου στο σπίτι σου.

Απόκτησε ένα υγειές, λαμπερό και λείο δέρμα με την βοήθεια του Beauty Salon του Universal Studios, στα Γιαννιτσά. Κλείσε σήμερα ένα ραντεβού για μια από τις θεραπείες ενυδάτωσης προσώπου που προσφέρουμε.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: