Αυτοάμυνα

App Πολεμικών Τεχνών

Αυτοάμυνα είναι η αντιμετώπιση οποιουδήποτε ατόμου ή μέσου που απειλεί την σωματική και ψυχολογική σου ακεραιότητα, την περιουσία σου ή κάποιο συγγενικό σου άτομο. Αν και η αυτοάμυνα προστατεύεται από τον νόμο, ο ορισμός του τι συνιστά αυτοάμυνα ποικίλει ευρέως από χώρα σε χώρα.

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Μέγας Αλέξανδρος του gym Universal Studios στα Γιαννιτσά διδάσκει, σε οργανωμένα τμήματα για μικρούς και μεγάλους, μια μεγάλη ποικιλία πολεμικών τεχνών που στοχεύουν στην αποτελεσματική αυτοάμυνα του ασκούμενου. Βασική αρχή των μαθημάτων μας είναι η ειρηνική διευθέτηση συγκρούσεων και ή αποφυγή σωματικής βίας, εκτός εάν αυτό παραστεί απόλυτα αναγκαίο για άμυνα. Από έμπειρο και διεθνώς αναγνωρισμένο δάσκαλο, οι ασκούμενοι μαθαίνουν – ανάλογα με την πολεμική τέχνη – κινήσεις, λαβές, χτυπήματα και κλειδώματα που είναι κατάλληλα για την αντιμετώπιση κάθε κατάστασης και κάθε αντιπάλου. Επίσης, παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα αυτοάμυνας κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα αυτοάμυνας, επικοινώνησε σήμερα με το Martial Arts Academy του γυμναστηρίου Universal Studios, στα Γιαννιτσά.

Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα των Πολεμικών Τεχνών του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: