Αποτρίχωση

App Ομορφιάς

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα πρόβλημα που στις μέρες μας απασχολεί όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Στο Beauty Salon του Universal Studios, στα Γιαννιτσά, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι ειδικοί του Beauty Salon, κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, χρησιμοποιούν αποτριχωτικά κεριά τιτανίου σε ρολλέτα ή/και ζεστό κερί για να κάνουν αποτρίχωση ανώδυνα σε περιοχές του σώματος όπως πόδια, μπικίνι, Brazilian, χέρια, πλάτη, στήθος, μουστάκι, φρύδια και παρειές. Τα κεριά που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και κατά των ερεθισμών. Οι αποτριχώσεις διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βάλε τέλος στην τριχοφυΐα σου τώρα. Επικοινώνησε με το Beauty Salon του Universal Studios στα Γιαννιτσά για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού για αποτρίχωση. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: