Απαλλαγή Κυτταρίτιδας

App Αδυνατίσματος

Η κυτταρίτιδα δημιουργείται από την εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μείωση της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού (κολλαγόνου) και εμφάνισης της χαρακτηριστικής όψης φλοιού πορτοκαλιού πάνω στο δέρμα. Προκαλείται από κακή τοπική αιμάτωση, με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα εκείνης της περιοχής να μην τρέφονται σωστά και το λίπος να αποθηκεύεται στα λιποκύτταρα εκείνα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να τραφούν. Η μη φυσιολογική αυτή συσσώρευση λίπους οδηγεί τα συγκεκριμένα λιποκύτταρα να αυξάνουν σε μέγεθος, με αποτέλεσμα να συμπιέζουν το δέρμα, επιδεινώνοντας το πρόβλημα της μικροκυκλοφορίας. Η κυτταρίτιδα συνήθως εμφανίζεται στους μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και στο εσωτερικό μέρος των μπράτσων.

Η άσκηση και η σωστή διατροφή συμβάλουν σημαντικά στην αποφυγή ή/και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Στο Beauty Salon του Universal Studios στα Γιαννιτσά το έμπειρο προσωπικό μας θα σε βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα μια για πάντα. Οι επαγγελματίες του Beauty Salon θα σε συμβουλεύσουν σχετικά με την διατροφή σου και θα σου προτείνουν ειδικές ασκήσεις σε μηχανήματα όπως την Πλατφόρμα Δόνησης και το Vacu Step.

Το Beauty Salon επίσης διαθέτει ειδικό εξοπλισμό και προϊόντα για την ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία της κυτταρίτιδας. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την ταχύτητα που επιθυμείς για το αποτέλεσμα, το προσωπικό μας μπορεί να σου προτείνει ηλεκτροθεραπεία, πρεσσοθεραπεία, υπέρυθρες ακτίνες, θεραπείες με φύκια σε συνδυασμό με θερμοκουβέρτα και σοκολατοθεραπείες.

Πάρε την απόφαση σήμερα να διώξεις την κυτταρίτιδα από πάνω σου και να αποκτήσεις ξανά ένα λείο, νεανικό δέρμα. Κλείσε ένα ραντεβού και έλα να μας επισκεφτείς στο Beauty Salon του Universal Studios για μια συμβουλευτική συνάντηση.

  • Ηλεκτροθεραπεία
  • Θεραπείες με φύκια
  • Θερμοκουβέρτες
  • Πλατφόρμα Δόνησης
  • Πρεσσοθεραπεία
  • Σοκολατοθεραπείες
  • Υπέρυθρες Ακτίνες
  • Vacu Step

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: