Αντιγήρανση Προσώπου

App Ομορφιάς

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής (κακή διατροφή, κάπνισμα, άγχος, καυσαέρια), η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, το πέρασμα των χρόνων και η απουσία φροντίδας είναι οι βασικοί λόγοι της γήρανσης του δέρματος. Επίσης, προβλήματα όπως η ακμή μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην επιδερμίδα του προσώπου. Οι θεραπείες για την αντιγήρανση και την ανανέωση του προσώπου αποσκοπούν στο να αναστρέψουν την διαδικασία γήρανσης του δέρματος αντιμετωπίζοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, την επιδερμική χαλάρωση, την αφυδάτωση καθώς και τις τυχόν κηλίδες και λεκέδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο.

Στο Beauty Salon του Universal Studios, στα Γιαννιτσά, μπορείς να γυρίσεις το ρολόι πίσω, εξαλείφοντας τα σημάδια του χρόνου πάνω σου, με μια από τις θεραπείες για αντιγήρανση προσώπου που προσφέρουμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σε συμβουλεύσει, μέσα από μια μεγάλη σειρά μεθόδων και προϊόντων, για την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στον τύπο του δέρματός σου. Στο Beauty Salon μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αντιγηραντικές θεραπείες lazer, θεραπείες δερματοαπόξεσης και υπερήχων καθώς και θεραπείες που αφορούν προϊοντική χρήση.

Τηλεφώνησε σήμερα το Beauty Salon του Universal Studios στα Γιαννιτσά για να κλείσεις ένα ραντεβού όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα σε συμβουλεύσει για το πια από τις θεραπείες για αντιγήρανση προσώπου που προσφέρουμε είναι η πιο αποτελεσματική για σένα. Δες στον καθρέφτη ένα σφριγηλό πρόσωπο που λάμπει από υγεία και ζωντάνια με λιγότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Νιώσε ευχαρίστηση και αυτοπεποίθηση καθώς ο περίγυρός σου σε θαυμάζει ξανά.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο UNIVERSAL STUDIOS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: